Max coilnailer Opties

Tevens bezit de CN565S2 ten op zichtte over bestaan voorganger ons smallere neus en contact arm zodat de inslag ofwel beschadiging aan het hout tot ons minimum wordt teruggebracht. Een afdruk van de slagpen kan zijn bij het werken betreffende deze tacker miniem.

Voeg het volgende telefoonnummer toe met een contactlijst van je mobiel en je mag het via WhatsApp alsnog eerder bereiken: 0615223400

Betreffende die sterke Max cn552s mag hout geraken bevestigd op beton ofwel metaal. Die compacte tacker mag geringde spijkers tot 50mm mag verwerken.

Op een website stond dat het product direct leverbaar was maar er zat één week levertijd op. Meteen kan zijn één week best alsnog ons nette levertijd. uiteraard, al met al goed.

coilnailer max haalt u bij Pallet Plaza Almere betreffende een grootste voorraad aan tackers, luchtpers techniek en hecht techniek.

Tevens beschikt een hn65 over ons speciale "no mar" neusstuk. Het neusstuk zorgt ervoor dat er nauwelijks afdruk betreffende een slagpen in het werkstuk is achtergelaten.

Tackerplein kan zijn ons online webwinkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele bedrijven die zich focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin over het woord.

Multifunctionele Coilnailer geschikt voor zowel nagels op draad gelast wanneer op kunststof band. Artikelnummer:

Een MAX CN55 kan zijn uitgerust betreffende ons instelbare luchtuitlaat, robuust magazijnruimte, stofkap en huisbescherming. De CN55 schiet nagels aangaande 25 t/m 57mm op draad gelast. 

Tackerplein levert naast al die welbekende zien tackers verder de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Tackerplein is een sites webwinkel website vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere gespecialiseerde ondernemers die zich focussen op een bouw en afbouw in de breedste zin over dit woord.

Tackerplein kan zijn een sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele ondernemers die zich focussen op de bouw en afbouw in een breedste zin betreffende dit woord.

Tackerplein is ons online webwinkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere gespecialiseerde ondernemers die zichzelf richten op de bouw en afbouw in een breedste zin van het woord.

Via een handgreep in te knijpen ontspant een veer over het schietmechanisme en worden een nieten betreffende kracht in het materiaal geslagen. Daar mogen nieten aangaande 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt geraken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Max coilnailer Opties”

Leave a Reply

Gravatar